Karl Wikland a.k.a. @Coffee_trading

Uppdatering av kartan kring Arabica Kaffe - KC

Egentligen har inget fundamentalt ändrats i min syn på kaffepriset. Vi är fortfarande i en längre nedtrend. Jag tror fortfarande på priser under 100 cents. Men tiden börjar rinna ut för att att det ska bli verklighet. Priset är uppe och sniffar kring den kortare fallande trendlinjen och ett brott över den samfällt med att "Managed Money" minskar sin nettokortning så tror jag att det är dags att byta fot och bli långsiktigt bullish mot kaffet. Bryter vi över den längre fallande trendlinjen så ser jag det som en bullish bekräftelse, men endast om Managed Money följer efter med sin nettoexponering (se COT).

 

Här följer du själv kaffepriset - KC

Kaffe februari 2018.png
Blå linjen representerar Managed Moneys nettopositioner mot Arabica Kaffet. Uppdateras veckovis.

Blå linjen representerar Managed Moneys nettopositioner mot Arabica Kaffet. Uppdateras veckovis.

Om du undrar varför jag fäster sådan stor vikt vid Managed Moneys nettopositioner så läs tidigare inlägg här. Som alltid är detta inget investeringsråd utan bör betraktas som utbildningsinformation. Jag äger heller ingen exponering mot kaffet i dagsläget. Skulle det ändras kommer jag meddela det här på bloggen.

Lycka till där ute!

Så gör jag en analys - OMXS30

OMX30 - siktar på vändning uppåt i närtid