Karl Wikland a.k.a. @Coffee_trading

Uppdaterad börssyn - OMX30 i ingemansland

Nedgången vi har haft nu har sett en Våg C gå under boten för våg A. Så enligt EWT kan vi vända upp mot nya ATH utan att våldföra oss på reglerna som EWT stipulerar. Men frågan är hur långt vi ned vi ska innan trenden vänder uppåt. Om vi når ned till 1531 så ser det ut att finnas fin risk/reward för en längre swing uppåt med SL under 1508. Bryter vi ned under 1508 så ser det ut som att vi står för en saftig nedgång mot låga 1400. Men skulle vi bryta över fallande trendlinje som just nu ligger runt 1606 så finns det skäl att tro att en längre uppgång kommer äga rum. Sekunden vi når över 1681 så ser jag det som givet att vi ska få se nya ATH.

 

OMX 2 januari 2018.png

Precis som alltid är analysen en färskvara och varken du eller jag bör låsa oss för hårt i vår marknadssyn. Men så här ser jag på det just nu.

Självklart ska du inte se detta som ett investerings-råd utan enbart hur jag ser på marknaden.

Lycka till där ute!

Vissa har det. Andra inte. Tajming!

Going nuclear - Fukushima traden