Karl Wikland a.k.a. @Coffee_trading

OMX30 nuläge - 1580 ser ut som rimlig botten i närtid

Jag tycker fortsatt att det ser ut som att 1580 skulle vara en rimlig botten både utifrån trendlinjer, Market Profile, fibonacci retracements och EWT. Även 1557-ish skulle kunna fungera om brexit botten anses relevant.

 

OMXS30 fishnet graf. Vi har tagit oss nedanför en struktur och ger oss inte så mkt mer vägledning än att 1518-ish verkar vara ett betonggolv.

OMXS30 fishnet graf. Vi har tagit oss nedanför en struktur och ger oss inte så mkt mer vägledning än att 1518-ish verkar vara ett betonggolv.

Fishnetgrafen ger inte så mycket vägledning annat än att vi brutit igenom en struktur.

Market profile visar att vi är nu vid en viktig nivå men att nivån under 1580 även sammanfaller med en rimlig stigande trendlinje. UNder runt 1557.ish ser vi också ett intressant utbudsområde. Och kollar vi ännu lägre finns 1532 samt 1505-ish.

Market profile visar att vi är nu vid en viktig nivå men att nivån under 1580 även sammanfaller med en rimlig stigande trendlinje. UNder runt 1557.ish ser vi också ett intressant utbudsområde. Och kollar vi ännu lägre finns 1532 samt 1505-ish.

Frågan är vilken trendlinje som är meningsfullast?

Tycker ändå fortsatt att 1580 utgör en attraktiv botten som jag gissar att vi når under veckan. 

Tycker ändå fortsatt att 1580 utgör en attraktiv botten som jag gissar att vi når under veckan. 

Graferna ovan visar iofs inte fibonacci retracment nivåer. Men pågående rörelse samstämmer med en C våg och ser rimlig ut att stanna på 1580 trots att den inte blir lika lång som våg A. 1580 samstämmer ganska väl med fib retracment på 61,8% av föregående uppgång från 1516 till 1689.

Börjar göra mig redo att skifta över PPM fonder från räntor till aktier i nästa vecka.

Allt gott!

Fingerpring - mot 13 kr innan högre höjder

Sista delen - Fundamenta versus Hedgefonderna